Syltede grønne tomater

Del denne nyhed

Sommeren går desværre på held.
Men det betyder vi kan begynde at sylte i dag har jeg nappet de grønne tomater fra haven, de er nu syltet og så er det bare at vente!

Opskrift:
Grønne tomater
1/2 vand
1/2 eddike
1/3 sukker, gerne rørsukker
Timian
Rosmarin
Peberkorn
Salt
Atamon

• Tomaterne skyldes godt og der prikkes små huller i
• Vand, eddike og sukker blandes sammen og sættes på komfur ved svag varme til sukkeren er opløst
• Skold et glas og kom tomater, Timian, Rosmarin, peberkorn, salt og en lille smule atamon i glasset
• Hæld din syltelage over tomaterne og lad stå ude låg i en times tid

Lad nu det hele stå i køleskabet i ca 3 uger, husk at åbne glasset en gang i mellem. Efter 3 uger kan tomaterne spises! De kan holde sig ca 6 måneder.

Velbekomme!

Syltede grønne tomater
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at browse på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Se mere her

Er du over 18 år?

Du skal være over 18 år for at handle hos Bau´s VinButik, bekræft venligst din alder

Desværre...

Du skal være 18 år for at handle hos os

I am 18 or Older I am Under 18
Shop
0 items Cart