Sommeren går desværre på held.
Men det betyder vi kan begynde at sylte i dag har jeg nappet de grønne tomater fra haven, de er nu syltet og så er det bare at vente!
Opskrift:
Grønne tomater
1/2 vand
1/2 eddike
1/3 sukker, gerne rørsukker
Timian
Rosmarin
Peberkorn
Salt
Atamon
• Tomaterne skyldes godt og der prikkes små huller i
• Vand, eddike og sukker blandes sammen og sættes på komfur ved svag varme til sukkeren er opløst
• Skold et glas og kom tomater, Timian, Rosmarin, peberkorn, salt og en lille smule atamon i glasset
• Hæld din syltelage over tomaterne og lad stå ude låg i en times tid
Lad nu det hele stå i køleskabet i ca 3 uger, husk at åbne glasset en gang i mellem. Efter 3 uger kan tomaterne spises! De kan holde sig ca 6 måneder.
Velbekomme!