Smoking Loon Zinfandel

Vinen er god til:

Okse – Vildt – Grill – Lam – Kalv – Duroc Gris

Smoking Loon Zinfandel

Smoking Loon Zinfandel er en vin, der vil tage dine smagsløg på en rejse af intense og forførende smagsoplevelser. Denne lækre vin er skabt af de fineste druer fra Californiens mest prestigefyldte vinmarker og er nøje udvalgt for at give en vin af højeste kvalitet. Fra det øjeblik du åbner flasken, vil du blive indhyllet i dens intense aroma, som er en blanding af sorte kirsebær, vanilje og krydderier.

Den er kraftfuld og velafbalanceret, og smagen er fyldt med nuancer af modne bær, lakrids og en subtil røget note. Vinen har en lang og elegant eftersmag, der vil efterlade dig med en følelse af ren lykke og tilfredshed.

En af de største fordele ved Smoking Loon Zinfandel er dens alsidighed. Denne vin er perfekt til enhver anledning og passer til et bredt udvalg af retter. Nyd den til en lækker bøf eller en krydret ret, eller drik den alene for at nyde dens komplekse smag og aromaer. Den passer også perfekt til en hyggelig aften med vennerne eller som en afslappende afslutning på en travl dag.

Smoking Loon Zinfandel er også kendt for sin høje kvalitet og er blevet tildelt adskillige priser og anerkendelser fra nogle af verdens mest prestigefyldte vinkonkurrencer. Dette er en vin, du kan stole på, når du vil imponere dine venner og familie med en førsteklasses vinoplevelse.

kr. 149,95

På lager

Fakta
Land:  USA
Region: Californien
Durer: Zinfandel
Årgang: N/A
Producent: Don Sebastiani & Sons
Serverings temperatur: 17 – 19 grader
Vol: 14 %
Bemærk: Indeholder sulfitter
Område

Californien er Nordamerikas største vindistrikt, som strækker sig ca. 950 km, langs kysten til Stillehavet, fra Redwoods og North Coast med de berømte underregioner Napa Valley og Sonoma i nord til South Coast ved byen San Diego i syd.
På denne lange og smalle strækning, skabes de elegante Californiske Pinot Noir og Chardonnay vine.


Vinstokkene gror både i grønne frugtbare dale, på bjerge, plateauer, tågede kystområder og varme sletter og klimaet variere lige så, fra middelhavs- til områder med kontinentalklima.
Californiens topografi er dermed lige så kompleks og varierende som klimaet, hvilket byder de californiske vinbønderne på et udvalg af terroir.
Central Coast er beliggende i midten af Californien, hvor vinregionen strækker sig 450km langs kysten til Stillehavet, fra vindistriktet San Francisco Bay i nord til Santa Barbara i syd.
Her blev de første vinstokke plantet i 1700-tallet, af spanske missionærer, som flyttede nordpå mod San Francisco, fra de sydligste af Californiens (vin)distrikter. Området er kendt for sine frugtige, voluminøse og samtidig elegante vine på druesorterne Chardonnay, Syrah og Pinot Noir. Særligt den californiske Pinot Noir, har fået et beundringsværdigt ry i resten af verden. Dette skyldes både områdets barske og bjergrige landskab, men også vindistriktets kølige klima og kolde briser fra Stillehavet.

Det bjergrige landskab med San Andreas forkastningen, Santa Lucia-bjergene, Galiban og Santa Cruz-bjergene, som løber gennem Central Coast distriktet, har skabt en jordbund domineret af kalksten, skifer, sand, ler og gruset jord, og særligt jordbunden nær forkastningen, der engang var gammel havbund, er ekstraordinær kalkholdig, da den er resultatet af forstenede havdyr.

Både landskab og klima har skabt et unikt terroir, der sætter de bedste betingelser for Bourgogne druesorterne Chardonnay og Pinot Noir og viderefører samme elegance i vinene, som kendetegner dem fra den ædle franske region.
Nordamerika er et kæmpe kontinent og et kæmpe vinland, hvor druer gror fra Canada i nord til Mexico i syd.

De mest anerkendte vinområder tæller Californien, hvor Napa Valley, Lodi, Monterey og San Fransisco Bay er blandt de mest kendte distrikter, samt de mindre områder; Oregon, Washington State og New York.
I Nordamerika dyrkes rødvin på druesorterne: Pinot Noir, Syrah, Cabernet Sauvignon, Zinfandel,
Merlot og Mourvèdre.
Druesorterne Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc og Pinot Gris, bruges til at skabe hvidvine, mousserende vine og dessertvine. Og den californiske Pinot Noir og Chardonnay, hører til både Californien og Nordamerikas mest beudringsværdige.


Det var europæiske missionære, der bragte de første Vitis Vinifera vinstokke med til den nye verden og vinkulturen har nøje fulgt civilisationens udbredelse i de oversøiske lande.

Den første vinhøst i Mexico er nedskrevet til år 1520, i Peru i år 1531 og i Argentina i 1560.
Først omkring 1700-tallet blev vinstokke plantet i Californien.
Historien fortæller dog også at den italienskfødte opdagelsesrejsende Christoffer Columbus fik æren for at have opdaget Amerika i slutningen af 1400-tallet og samtidig at den islandske viking og opdagelsesrejsende Leif den Lykkelige gik i land i Amerika, århundrede før.

Leif den Lykkelige kaldte det for Vinland.

Anmeldser
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at browse på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Se mere her

Er du over 18 år?

Du skal være over 18 år for at handle hos Bau´s VinButik, bekræft venligst din alder

Desværre...

Du skal være 18 år for at handle hos os

I am 18 or Older I am Under 18
Shop
0 items Cart